• slider1
  • slider2
  • slider3
  • slider4

2-dags tur til Helgoland den 2. & 3. Juli.

Helgoland

FORHÅNDSRESERVERING AF PLADSER PÅ VORES TURE 20,- KR. PR. PERSON.

Vi får vores morgenkaffe med brød i bussen og kører til grænsen hvor vi skal mødes med vores guide. Vi kører til Büsum hvor vi skal med den lille færge til Helgoland. Vi oplever fuglefjeldet med suler – lomvier og utallige rider. Vi kommer ned i bunkersanlægget og vi besøger Düne hvor vi kommer tæt på sælerne. Denne tur er en meget anderledes intens natur-kulturoplevelse. Program kan rekvireres pr. telefon eller mail.

Afgang

Ørsted kl. 04.00 v/ Mosevænge
Allingåbro kl. 04.10 v/ Centralforeningens Silo
Auning kl. 04.25 Bag Ved Superbrugsen
Hornslet kl. 04.45 v/ Kirken (Store P-Plads)

Tilmelding senest den 7. Juni 2017
TUREN ER IKKE EGNET FOR GANGBESVÆREDE. HUSK PAS

Bustur – hotelophold – 2 x morgenkaffe – 1 x frokost ex. drikkevarer – 2 x aftensmad ex. drikkevarer – færgeoverfart – guidning – enrté.
Pris 1800,- kr.
Tillæg for enkeltværelse 150,- kr.

Fuldt program kan hentes Her

FORHÅNDSRESERVERING AF PLADSER PÅ VORES TURE 20,- KR. PR. PERSON

Indkøbstur til Grænsen.

Indkøbstur til Grænsen.

Indkøbstur til Grænsen den 1. Juni Vi får morgenkaffen i bussen med et rundstykke med ost/pålæg samt en mini basse og nyder den hyggelige stemning. Vi holder ved indkøbscenter Fleggard i ca. 2 timer, hvorefter turen igen går hjemover og vi får vores eftermiddagskaffe med kage. HUSK PAS.

Læs mere

2-dages tur til helgoland

2-dages tur til helgoland

2-dags tur til Helgoland den 2. & 3. Juli. Vi får vores morgenkaffe med brød i bussen og kører til grænsen hvor vi skal mødes med vores guide. Vi kører til Büsum hvor vi skal med den lille færge til Helgoland. Vi oplever fuglefjeldet med suler – lomvier og utallige rider. Vi kommer ned i bunkersanlægget...

Læs mere

Cirkusrevyen i Ålborg

Cirkusrevyen i Ålborg

Cirkusrevyen i Ålborg den 8. & 10. September Vi kører om eftermiddagen og ankommer til Suldrup Kro hvor vi skal have en  3-retters menu. Herefter kører vi til Ålborg Congres Center og ser årets Cirkus Revy med Lisbeth Dahl - Ulf Pilgaard - Henrik Lykkegaard - Lise Baastrup - Niels...

Læs mere

MADSEN'S TURIST  |  Mosevænge 2, 8950 Ørsted  |  Tlf: 8648 8049  |  Mail:madsensturist@mail.dk


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
få de bedste tilbud og nyheder
Please wait